Yoga kind-tiener-volwassene

Yoga is er voor iedereen, ongeacht achtergrond of levensovertuiging en kan een enorme bron zijn van rust, ontspanning en plezier. Want yoga brengt je terug bij jezelf, helpt je spanning los te laten en gedachten minder serieus te nemen. Het geeft (veer)kracht en souplesse en is bovenal heerlijk om te doen!

Voel je van harte welkom om in mijn sfeervolle, lichte yogaruimte een les te volgen!

 

  • Kinderyoga en WobbelKinderyoga Atelier
  • Mindful Flow Tieneryoga
  • Gentle Yoga/ Yin Yoga en I Rest Yoga Nidra
  • Individuele Yoga, therapeutisch voor kind, tiener of volwassene

 

Heb je een vraag? Mail mij gerust via 'contact'.

Een proefles is gratis, je kunt je aanmelden via de link bij de desbetreffende les op deze site. 

Wie weet tot ziens bij een van de lessen! 

WENDY

Wij hebben 6 mogelijkheden gevonden

Kinder-Wobbel Yoga

In een sfeervolle, veilige ruimte ontdekt je kind spelenderwijs hoe het tot rust kan komen bij zichzelf, hoe het om kan gaan met stress en steviger en blijer in de wereld kan staan. Kinderyoga is leuk en belangrijk tegelijk! En natuurlijk stappen we ook op de Wobbel!

OUDER & KIND YOGA

Ouder & Kind Twinkel Yoga is een bijzonder moment in de dagelijkse snelheid van het leven: een ruime anderhalf uur waarbij je spelenderwijs ontdekt hoe je kunt ontspannen, je weerbaar en blij kunt voelen. Een Twinkel Yoga les is daarom altijd een feestje!  

Tiener Yoga

Als tiener kun je (veel) stress ervaren in het dagelijks leven of op zogenaamde ‘piek’-momenten zoals  bij toetsweken of examens. Hoe ga je daarmee om? Wat helpt jou om je hoofd ‘leger’ te krijgen, je ontspannen en happy te voelen? Mindful Flow Tieneryoga is er voor jou om dat te ontdekken en te leren!

Jouw mat, jouw tijd, jouw Oase!

THERAPEUTISCHE YOGA

Individuele therapeutische kinder- en tieneryoga is een lichaamsgerichte en creatieve manier om kinderen te helpen zich weer ontspannen, blij en zelfverzekerd te voelen. Het kind of tiener krijgt lessen op maat gemaakt, die direct aansluiten bij zijn/haar behoefte en mogelijkheden.

Een brede aanpak voor:

* lastig in/door slapen

* psychische of fysieke klachten door spanning

* hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid

* overprikkeling en emotie-regulatie

* weinig zelfvertrouwen/ weerbaarheid

WobbelYoga Atelier

Wobbel-Yoga is een enorme hit in de randstad en dat is niet voor niets: het is een nieuwe, nog speelsere vorm van kinderyoga die kinderen helpt te ontladen, hun balans te vinden en zich te concentreren.

Wobbelyoga Atelier les is een combinatie van WobbelYoga-oefeningen, mindfulness EN uitgebreide aandacht voor de kunstzinnige en creatieve vorming van het kind, waarbij het spelenderwijs leert zichzelf te kennen (emoties, gedachten, behoeften, talenten)  en te reguleren. De les wordt gegeven door een therapeutisch Kinderyogadocent, kindercoach en gecerfitifeerd mindfulnesstrainer Wendy Traa.

I Rest -yoga nidra

Een I Rest- Yoga Nidra-les is een kado voor mensen die echt willen ontspannen op een prettige, toegankelijke manier. I Rest Yoga Nidra is een eenvoudige en wetenschappelijke gefundeerde wijze om je lichaam en geest weer in balans te krijgen.

Het mooie aan I Rest is dat het je innerlijke welzijn vergroot met gevoelens van ontspanning, verbinding en geluk. Je boort als het ware je eigen bron aan van diepe rust: met herinneringen aan vakanties, droom- of wensbeelden creeeër je o.a. een plekje waar je altijd naar terug kan in tijden van onrust en stress. Daardoor ontspan je beter, sneller en dieper. En dat draagt bij aan je gezondheid, weerbaarheid en levensgeluk!

Zoeken

Filter op dag:

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

196