Ouder & Kind Twinkel Yoga is een bijzonder moment in de dagelijkse snelheid van het leven: een ruime anderhalf uur waarbij je spelenderwijs ontdekt hoe je kunt ontspannen, je weerbaar en blij kunt voelen. Een Twinkel Yoga les is daarom altijd een feestje!  

De Ouder Kind Twinkel Yoga Workshop is een speelse, maar ook leerzame les waarin elke keer een nieuw thema centraal staat, verpakt in een mooi verhaal en avontuur. Kinderen leren zo spelenderwijs meer op zichzelf te vertrouwen, steviger te staan en te ontspannen.

We starten de les met een gezamenlijke opwarming op muziek of met een liedje. Daarna gaan we 'op pad' en doen allerlei oefeningen: samen of invidueel. Je helpt elkaar te balanceren, te ontladen en te ontspannen. 

Ook speelse adem- en visualisatieoefeningen komen aan bod, mama-kind massage (en soms andersom!), Wobbelen op de Wobbel en natuurlijk sluiten we de les af met een 'droomreis' en wat lekkers te eten en te drinken.

Essentiële Olie: 

Vanaf september 2019 zal elke TwinkelYoga-les ook informatie en inspiratie bevatten over de werking van essentiële olie bij het thema van de les, bijvoorbeeld: weerstand, zelfvertrouwen of slaap.

Lesinformatie:
Twinkel-Yoga:           Voor ouders en kinderen tussen de 4-10 jaar

Dag en lestijd:          Zaterdag 10.00-11.15

                              Data volgen, door Corona is het aantal plekken zeer beperkt (omdat ouders  ook      meedoen) en ik bedenk nog hoe we de lessen toch door kunnen laten gaan.

Locatie:                   Nijkerk, centrum

                               Kosten per koppel:     20,- losse les

                               52,50 voor 3 lessen (je betaalt 17,50 per les)

                               99,00 euro voor 6 lessen (een krijg je dus gratis!)

Informatie

Nijkerk -
Wendy Traa

'Ik vind het waardevol om dit met mijn dochter te doen: aandacht voor elkaar, luisteren naar een verhaal, samen bewegen en ontspannen in een ongedwonen e sfeer. Wendy straalt positieve energie uit, het is fijn om er te zijn!' (Daphne, moeder)