Yoga

Yoga is er voor iedereen, ongeacht achtergrond of levensovertuiging en kan een enorme bron zijn van rust, ontspanning en plezier. Want yoga brengt je terug bij jezelf, helpt je spanning los te laten en gedachten minder serieus te nemen. Het geeft (veer)kracht en souplesse en is bovenal heerlijk om te doen!

Voel je van harte welkom om in mijn sfeervolle, lichte yogaruimte een les te volgen!

  • Mindful Flow Tieneryoga
  • Gentle Yoga/ Yin Yoga voor volwassenen
  • I Rest Yoga Nidra voor volwassenen
  • Individuele Yoga, therapeutisch voor kind, tiener of volwassene
  • Ouder & Kind Yoga; Kind in Balans cursus

 

Heb je een vraag? Mail mij gerust via 'contact'.

Een proefles is gratis, je kunt je aanmelden via de link bij de desbetreffende les op deze site. 

Wie weet tot ziens bij een van de lessen! 

WENDY

Wij hebben 5 mogelijkheden gevonden

Kind in Balans

'Kind in Balans' is een cursus voor Ouder & Kind waarbij je samen met je kind ontdekt en ervaart hoe je emoties kunt reguleren, lekker kunt slapen en voor jezelf kunt opkomen. Drie belangrijke thema's in een kinderleven en iets waar ouders vaak mee 'worstelen'. Tijdens deze korte cursus ontdek je samen hoe je meer rust en ontspaning vindt. Met: yoga-, adem- en visualisatieoefeningen, de inzet van essentiële olie en oefeningen voor thuis!

Tiener Yoga

Als tiener kun je (veel) stress ervaren in het dagelijks leven of op zogenaamde ‘piek’-momenten zoals  bij toetsweken of examens. Hoe ga je daarmee om? Wat helpt jou om je hoofd ‘leger’ te krijgen, je ontspannen en happy te voelen? Mindful Flow Tieneryoga is er voor jou om dat te ontdekken en te leren!

Jouw mat, jouw tijd, jouw Oase!

Therapeutische Yoga

Individuele therapeutische kinder- en tieneryoga is een lichaamsgerichte en creatieve manier om kinderen te helpen zich weer ontspannen, blij en zelfverzekerd te voelen. Het kind of tiener krijgt lessen op maat gemaakt, die direct aansluiten bij zijn/haar behoefte en mogelijkheden.

Een brede aanpak voor:

* lastig in/door slapen

* psychische of fysieke klachten door spanning

* hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid

* overprikkeling en emotie-regulatie

* weinig zelfvertrouwen/ weerbaarheid

I Rest -yoga nidra

Een I Rest- Yoga Nidra-les is een kado voor mensen die echt diep willen ontspannen op een prettige, toegankelijke manier. I Rest Yoga Nidra is een eenvoudige en wetenschappelijke gefundeerde wijze om je lichaam en geest weer in balans te krijgen.

Het mooie aan I Rest is dat het je innerlijke welzijn vergroot met gevoelens van ontspanning, verbinding en geluk. Daardoor ontspan je beter, sneller en dieper. En dat draagt bij aan je gezondheid, weerbaarheid en levensgeluk!

Gentle Yoga Volwassenen

Wekelijks een moment om je eigen bron van rust, ontspanning en energie te vullen, hoe fijn zou dat zijn? In deze yoga-les voor volwassenen staan je eigen mogelijkheden en dat wat jouw lijf nodig heeft in het moment, centraal. Geen ingewikkelde houdingen, wel leren afstemmen op jezelf: mindful en vanuit verbinding bewegen.

Zoeken

Filter op dag:

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

196