Diepe Rust & Mindfulness

Wij hebben 4 mogelijkheden gevonden

XL Yin Yoga en meditatie

Een heerlijke les waarin de focus ligt op diepe rust, stilte en ontspanning. In een warme, zachte omgeving ontlaad je de eerste laag stress door enkele Yin-Yoga houdingen en eenvoudige ademoefeningen, om daarna in  een lange Yoga Nidra (=stapsgewijze meditatie) diep te ontspannen. Deze vorm is gebaseerd op de iRest-methode, die o.a. ook gebruikt wordt in het Amerikaanse leger voor getraumatiseerde soldaten. Een veilige, niet aan religie verbonden methode die elk mens tot diepe rust, inzicht en ontspanning kan brengen. Mijn persoonlijke 'oplaadpunt' van (bijna) elke dag!
 

Training Ontspannen Ouders, Blije Kinderen

In onze huidige samenleving is het soms, en vaker meestal, een hele klus om een ontspannen ouder te kunnen zijn. De ouder die je graag wilt zijn staat ver af van de stress die je kan voelen, frustratie die je kan overmannen of verdriet en twijfels. Als ouder 'geef' je vooral aan je kind: tijd, aandacht, hulp. Maar wie geeft jou de tijd en ruimte om te herstellen?

Je compas nog eens scherp te stellen tussen wat belangrijk is en wat niet? Wil je graag ervaren en ontdekken hoe je relaxter in je vel kan zitten, een ontspannen ouder kan zijn voor je kind? Zodat rust, verbinding en vertrouwen weer hand in hand gaan? Dan is deze training iets voor jou!

Zoeken

Filter op dag:

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

266