Een ochtend speciaal voor jou, aan het begin van de Lente, om te genieten van yoga, sound healing en een speciaal moment met de 'moeder van moeders': cacao! Een -letterlijk- heerlijke combinatie om de lente in te luiden!. Docenten Maphalda en Wendy verzorgen een 3 uur durende ervaring waarin je diep tot rust komt en de lente met frisse energie tegemoet kunt treden.

Mafalda is deze week weer in Nederland en verzorgt samen met Wendy van de Kleine Oase deze mini-retreat speciaal voor vrouwen, in De Kleine Oase. 

Maphalda is een begaafd Sound Healer en heeft een eigen praktijk waarin ze klanken als therapie inzet in groepen individueel. Ze geeft ook opleidingen in Sound Healing, waaronder in de Kleine Oase voor iedereen die met kinderen & tieners werkt en leeft. Maphalda komt uit Portugal en is vooral ook een hele warme, lieve en wijze vrouw, die precies weet wat mensen nodig hebben om te helen. Dus kom en ervaar het zelf!

Wendy is therapeutisch yogadocent en verzorgt yoga voor volwassenen, kinderen en tieners vanuit de Kleine Oase en is specialist in diepe rust & ontspanning door YogaNidra (iRest-vorm). Ze geeft opleidingen en cursussen en traint kinderen voor de Gemeente Nijkerk in mindfulness en heartfulness.

Je hoeft geen Engels te kunnen, Wendy van de Kleine Oase is erbij om te vertalen waar nodig en verder is het vooral:  lekker gaan liggen onder een warme deken, je ogen sluiten en genieten!

Informatie

Nijkerk -
Wendy Traa,Maphalda Rodrigues
 DagenWoensdag

Woensdagochtend 29 maart 2023

Aanvang 9.00 met thee en lekkers

Einde: 12.00

Locatie: De Kleine Oase, Venestraat 37-B Nijkerk