logo

Welkom bij De Kleine Oase


Een plek om tot rust te komen, geïnspireerd te raken en weer in je kracht te staan:

dat is Centrum De Kleine Oase.

Voortgekomen uit De Open Plek (2008) en gezinspraktijk de Harsverbinding, is De Kleine Oase nu de plek voor inspirerende verhalen, materialen, (kinder)coaching, (kinder)yoga & mindfulness en trainingen. 

Van harte welkom op deze splinternieuwe site!

De Kleine Oase in vogelvlucht:

De Kleine Oase is een plek van rust, inspiratie en verbinding: voor jezelf, je kind of voor de kinderen waar je mee werkt. Als kindercoach, mindfulnesstrainer en yogadocent en opleider laat ik je graag ervaren hoe je open-minded, ontspannen en veerkrachtig in het leven kunt staan. 

Particulieren: kinderen, tieners en ouders zijn van harte welkom om hun eigen bron van rust, plezier en hartenkracht te ontdekken door kindercoaching, (kinder)yoga, mindfulness en oudercoaching.In deze tijd waarin veel van ons denken, voelen en handelen wordt gevraagd, is het belangrijk om jezelf de tijd te gunnen om te ontladen en op te laden. Zicht te krijgen op je eigen kracht en talent en vaardigheden te ontwikkelen die je hart, handen en hoofd tegelijk aanspreken. 

 

Professionals: mensen die werken met kinderen en tieners, kunnen praktische inspiratie en tools goed gebruiken om hun eigen vaardigheden te verrijken. Daarom bied ik training en opleidingsdagen aan over hartenkracht, die je als mens en als professional verrijken. Sinds 2014 doe ik dat bij Holistische Kinder- en Opleidingscentrum Arterre in Nijmegen. Mijn boeken en materialen zijn een inspiratie voor velen, zie de webwinkel voor meer informatie.

Ontdek hier direct meer over de yoga-lessen!