Mindfulness

Hoe fijn zou het zijn als je als kind al leert om te gaan met lastige gevoelens, piekeren, stress en onrust? Dat kan met mindfulness voor kinderen. 

Ik werk o.a. met de methode 'Aandacht Werkt': dit is een mindfulnesstraining, speciaal ontwikkeld voor kinderen door Eline Snel. Kinderen ontdekken spelenderwijs hoe ze om kunnen gaan piekergedachten, hun lijf leren ontspannnen, om te gaan met stress en zintuiglijke indrukken, maar ook hun emoties te herkennen en een plekje te geven. Dat geeft kinderen rust in hun hoofd en lijf. 

Mindfulness voor:

  • meer zelfvertrouwen
  • meer aandacht
  • een leger hoofd
  • lekkerder slapen
  • minder spanning en onrust
  • meer verbinding en plezier

Ik geef de training in kleine groepen of indidivueel in mijn gezellige, rustige praktijk.

De gemeente Nijkerk biedt ouders de mogelijkheid deze training via de gemeente te laten volgen, aanmelden kan via het PIT in Nijkerk. 

Voor vragen, mail of bel mij gerust!

Wij hebben 1 mogelijkheid gevonden

8-weekse Mindfulnesstraining kinderen

Deze 8-weekse training 'Aandacht werkt!" is er voor kinderen die ondersteuning kunnen gebruiken in hun ontwikkeling: zowel sociaal, emotioneel en fysiek (ontspanning). Deze fijne, kindvriendelijke MBSR-based mindfulness-training heeft een positieve werking op een laag zelfbeeld, piekeren, (faal)angst, concentratie- of aandachtsproblemen of zich geen raad weten met hun emoties of (hoog)gevoeligheid of hoogbegaafdheid.

In een wereld vol indrukken en prikkels, is mindfulness een vriendelijke en effectieve manier om kinderen terug te brengen bij de rust in zichzelf.

Deze training wordt gesubsidieerd aangeboden door de gemeente Nijkerk in het kader van preventie jeugdzorg.

Zoeken

Filter op dag:

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

267