'Kind in Balans' is een cursus voor Ouder & Kind waarbij je samen met je kind ontdekt en ervaart hoe je emoties kunt reguleren, lekker kunt slapen en voor jezelf kunt opkomen. Drie belangrijke thema's in een kinderleven en iets waar ouders vaak mee 'worstelen'. Tijdens deze korte cursus ontdek je samen hoe je meer rust en ontspaning vindt. Met: yoga-, adem- en visualisatieoefeningen, de inzet van essentiële olie en oefeningen voor thuis!

Bij de cursus 'Kind in Balans' staan de thema's slaap, weerbaarheid en emotieregulatie centraal. Dit wordt uitgewerkt en gebracht via een mooi, passend verhaal met bijbehorende oefeningen. Kinderen leren zo samen met hun ouder spelenderwijs meer op zichzelf te vertrouwen, steviger te staan en te ontspannen.

Ook speelse adem- en visualisatieoefeningen komen aan bod, er is tijd voor mama-kind massage (en soms andersom!) en we wobbelen soms ook op de Wobbel. We sluiten de les af met een 'droomreis' en creatieve verwerking.

Extra: Essentiële Olie, een makkelijke manier om extra ontspanning te krijgen, plezier en veerkracht!

In elke les van de cursus ontvang je informatie en inspiratie over de werking van essentiële olie bij het thema van de les, bijvoorbeeld: weerstand, zelfvertrouwen of slaap. Natuurlijk gaan we het ook echt gebruiken, ruiken en ervan genieten. 

Lesinformatie:
Twinkel-Yoga:           Voor ouders en kinderen tussen de 5-10 jaar

Dag en lestijd:          woensdagmiddagen najaar 2021 op 3 november, 17 november en 1 december tussen 16.00-17.30 uur

Locatie:                   Nijkerk, Venestraat 37B

                               Kosten per koppel:  75,00 inclusief olie en materialen en oefeningen voor thuis 

                               

Informatie

Nijkerk -
Wendy Traa

'Ik vind het waardevol om dit met mijn dochter te doen: aandacht voor elkaar, samen bewegen en ontspannen in een ongedwongen  sfeer. Wendy straalt positieve energie uit, het is fijn om er te zijn!' (Daphne, moeder)