COACHING

In mijn praktijk De Kleine Oase begeleid en inspireer ik kinderen, tieners en volwassenen om hun eigen bron van rust, plezier en verbinding te ontdekken. Zodat je zelf de 'tools' in handen krijgt om het leven op jouw manier te leiden. Vanuit jouw eigenheid, verlangens en behoeften.

Daarbij ben je helemaal welkom met alles wat er is: alle twijfels, frustraties en dingen waar je last van hebt. Samen ontdekken we wat je weer in je kracht zet.

Waardoor je tot bloei kunt komen en de wereld kunt geven waar het op zit te wachten: op jou hele zelf! 

Wij hebben 6 mogelijkheden gevonden

Kinderen

Als kinderen een tijdje niet lekker in hun vel zitten, om welke reden dan ook, is het fijn als iemand met je mee kan kijken en de verbinding aan kan gaan met de kracht en kwaliteiten van het kind. Iemand met professionele ogen, warmte, kennis en vooral begrip en acceptatie. Iemand die op een oplossingsgerichte manier met jouw kind aan de slag kan om het weer in zijn kracht te zetten. 

Ouders

Het kan je zelfvertrouwen en levensgeluk danig ondermijnen als het met je kind 'niet goed gaat'. Want als ouder(s) wil je eigenlijk maar een ding: dat je kind een zekere mate van geluk ervaart, zichzelf op een positieve manier ontwikkelt en in het leven staat. Uit eigen ervaring weet ik hoe zwaar dat kan zijn. Daarom ben ik extra gemotiveerd om jou als ouder weer in je kracht te zetten en inzichten te laten opdoen, zodat je vreugdevoller, zorgelozer en vanuit jouw unieke 'ik' je ouderschap te vervullen.  

Tieners

Als tiener ervaar je de wereld opeens heel anders dan toen je nog een kind was. Door groepsdruk en prestatiedruk, maar ook door veranderingen in je lichaam en in je familie bijv, kun je in de problemen komen: faalangst, concentratieproblemen, eenzaamheid, slechter slapen of fysieke klachten waar geen 'oorzaak' voor is bijvoorbeeld. Dit zijn allemaal dingen waar je mee kunt leren 'dealen', waar je van groeit. Dat is mijn werk als tienercoach: jouw talent, eigenheid en kracht naar boven halen, zodat jij je leven weer vol energie kunt leiden.  

I Rest COACHING

I Rest-coaching is een combinatie van coaching en I Rest - Yoga Nidra. Het is een vorm van begeleiding waarbij je als volwassene of tiener ontdekt hoe je via de diepe ontspanningstechnieken van I Rest jezelf kan helpen tot rust te komen, beter te slapen, meer zelfvertrouwen en energie te krijgen. 

YOGA COACHING

Bij Yoga-coaching voor kinderen, tieners en volwassenen leer je via je je lichaam jezelf kennen, je emoties een plek te geven en je stress te ontladen. Het is heel behulpzaam bij stress-klachten, die we spelenderwijs en via oefeningen, adem, en creativiteit aanpakken. 

Helend Verhaal voor kinderen

Een 'helend verhaal' is voor een kind geschreven uniek verhaal voor een specifiek probleem, zoals angsten, onzekerheid of bedplassen bijvoorbeeld. Dit is een vorm van therapie die is ontwikkeld vanuit de NLP (neuro linguistisch programmeren) en vanuit creatieve psychotherapie. In het engels ook wel 'therapeutic storytelling' genoemd. 

Zoeken

Filter op dag:

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

253