Opleidingen en trainingen van Wendy

Vanuit de Kleine Oase en bij Arterre in Nijmegen verzorg ik opleidingen, trainingen en workshops. Op deze pagina vind je een overzicht van wat ik nu aanbied, maar heb je een verzoek of wens, stuur dan gerust een bericht. 

Ontdek het hier zelf en laat je inspireren!

Wij hebben 10 mogelijkheden gevonden

Workshop 'In Balans met Vlinder & Slak'

Een hartverwarmende workshopdag rondom 'Balans': hoe stimuleer je kinderen spelenderwijs om de balans tussen henzelf en de wereld intact te houden of terug te vinden? Wat zijn signalen dat een kind overprikkeld is? En hoe kom je dan terug naar jezelf? Voel je je weer vol vertrouwen en rustig? Of: als je niet durft, of introvert bent, hoe kom je dan 'uit je comfortzone' en in de wereld? Wat geeft je dan vleugels en is behulpzaam?

In deze verrassend praktische en inspirerende workshop krijg je volop tools, achtergrond en ervaringen aangereikt die je kunt inzetten in je eigen praktijk of school. Uitermate geschikt voor kinderyogadocenten, coaches en lichaamsgerichte therapeuten.

Heartful Kids-Hartfocus Opleidingsdag Arterre

Een van de twee opleidingsdagen van de Heartful Kids-Hartfocus Opleiding van Arterre in Nijmegen. Deze lesdag ontdek en ervaar je wat heartfulness kan doen voor kinderen. Vanuit verhaal, hartcoherentie-theorie, oefeningen en activiteiten maak je kennis met de kracht van het hart. Een praktische, inspirerende dag rondom ‘t Lieve Woorden Doosje’ en het Hartenpakket en Vlinder & Slak.

Aanbod Onderwijs

In het onderwijs voel ik me thuis, omdat ik zelf geschoold leerkracht ben en de leerkrachten en kinderen graag inspireer en leer 'heartful' in de wereld te staan. Daarmee bedoel ik: vanuit verbinding met jezelf en de ander, vanuit plezier, een open hart, een glimlach op je gezicht. Hieronder vind je misschien iets dat precies goed is voor jouw school of klas. Heb je een andere wens, mail mij dan gerust. 

Kind in Balans Workhop 2

Wil je samen met je kind ontdekken en ervaren hoe je meer ontspanning en verbinding kunt voelen in je dagelijks leven? Zodat je kind meer in balans is, lekkerder in zijn vel zit? Wil je weten welke essentiële oliën, kinderyoga-oefeningen, adem-oefeningen en massagemanieren daarbij ondersteunend zijn? 
Kom dan naar ons Workshop Duo: Ouder & Kind in Balans!
 

Lezing: Contact!

We willen toch allemaal dat ons kind opgroeit in het vertrouwen dat zijn gevoelens, behoeften en persoon oké zijn? Dat je kind zich gezien, gehoord en begrepen voelt, zodat het evenwichtig opgroeit? Dat er echt contact is tussen jullie? En er geen onnodig geschreeuw, frustraties en soms zelfs wanhoop zijn in jullie verbinding? 

Maar... hoe dan?!

In de interactieve lezing 'Contact! Communiceren vanuit verbinding, hoe doe je dat?' gaan we samen op onderzoek uit wat jou als ouder kan helpen en inspireren!

Opleiding Stressreductie & Yoga Nidra

Een 'kleine oase' in de tijd: een moment van diepe, echte ontspanning, dat gun je toch elk kind? Yoga Nidra is een eeuwenoude, beproefde methode om kinderen en tieners te helpen diep tot rust te komen. Zodat ze beter slapen en zich gelukkiger voelen.


Kinderen en tieners ervaren steeds meer en vaker stress. De behoefte aan en noodzaak van een ‘innerlijke oase’, aan een plek waar je diep kunt ontspannen en kunt herstellen, is groot. Specifieke stress-reductie oefeningen en met name Yoga Nidra kan kinderen die innerlijke oase bieden. 

De heilzame werking van Yoga Nidra is breed: door de diepe ontspanning van het hele lichaam en het denken, kan het regeneratieve vermogen van het lichaam aan de slag, kunnen emotionele indrukken worden verwerkt en het zenuwstelsel tot rust komen. Daarnaast helpt Yoga Nidra het kind een positief(ver) zelfbeeld te ontwikkelen en te transformeren op een zachte, veilige en heilzame manier. 

Zoeken

Filter op dag:

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

254