Wil je samen met je kind ontdekken en ervaren hoe je meer ontspanning en verbinding kunt voelen in je dagelijks leven? Zodat je kind meer in balans is, lekkerder in zijn vel zit? Wil je weten welke essentiële oliën, kinderyoga-oefeningen, adem-oefeningen en massagemanieren daarbij ondersteunend zijn? 
Kom dan naar ons Workshop Duo: Ouder & Kind in Balans!
 

Deze zaterdagochtend nemen we de tijd om spelenderwijs en in een rustige, fijne sfeer te ervaren welke kinderyogaoefeningen, ademspeltechnieken en massage-manieren fijn zijn om weer in Balans te komen. Het eerste deel van de workshop zal Wendy verzorgen vanuit haar ervaring als therapeutisch (kinder)yogadocent. Het tweede deel zal Marjanne met ondersteuning van Wendy jullie als ouders inspireren en voordoen hoe je je kind kunt masseren en met welke olie, zodat je dit thuis makkelijk en snel kunt doen.
 

Samen In Balans komen door:

  • Oliën ontdekken en ervaren die het hele systeem van kind of ouder te ondersteunen
  • Samen-tijd door te brengen, helemaal voor jou en je kind
  • Massages bij je kind te doen: dit zorgt altijd voor meer verbinding (rug en voeten) en thuis kun je de technieken nog eens doen!
  • Kinderyoga: oefeningen die helpen uit je hoofd in je lijf te komen en zo meer ‘in balans’ te zijn. 
  • Ademspel: speelse oefeningen die je systeem helpen te ontladen en dieper te ontspannen

Zelf meebrengen: deken, twee handdoeken en eventueel knuffel van je kind
 

Informatie

Nijkerk -
Wendy Traa,Marjanne van de Pol

Datum: 6 april 2019

Tijd: 9.15-11.00

Kosten:  20,00 per koppel, dit is inclusief de oliën die we ter plekke gebruiken (je kunt, maar hoeft niet (!) olie aanschaffen bij Marjanne) en wat lekkers te eten en te drinken en een handout met de massage-op papier.