Workshops, trainingen, opleidingsdagen en gastlessen

De Kleine Oase geeft opleidingsdagen, trainingen en workshops voor kinderen, ouders en professionals uit onderwijs en zorg. Heb je een verzoek of wens die hier niet aangeboden wordt, stuur mij dan gerust een bericht. Wie weet wat voor moois eruit voort komt. 

Ontdek het hier zelf en laat je inspireren!

Wij hebben 6 mogelijkheden gevonden

Heartfulness-opleidingsdag

Opleidingsdag rondom heartfulness, waarin je ontdekt en ervaart hoe je kinderen in contact kunt brengen met hun eigen hartenkracht. Dit helpt hen vanuit hun eigen bron van rust, zelfvertrouwen en verbinding met zichzelf in de wereld te staan.

Een dag waarin Vlinder & Slak je leren hoe ‘vlindervleugels’, ‘slakkenkracht’ kinderen helpen in hun kracht te komen. Je krijgt praktische methodieken aangeboden die je direct kunt inzetten in je praktijk voor kinderyoga, kindercoaching of in het onderwijs.

Heartful Kids-Hartfocus Opleidingsdag Arterre

Een van de twee opleidingsdagen van de Heartful Kids-Hartfocus Opleiding van Arterre in Nijmegen. Deze lesdag ontdek en ervaar je wat heartfulness kan doen voor kinderen. Vanuit verhaal, hartcoherentie-theorie, oefeningen en activiteiten maak je kennis met de kracht van het hart. Een praktische, inspirerende dag rondom ‘t Lieve Woorden Doosje’ en het Hartenpakket en Vlinder & Slak.

Aanbod Onderwijs

In het onderwijs voel ik me thuis, omdat ik zelf geschoold leerkracht ben en de leerkrachten en kinderen graag inspireer en leer 'heartful' in de wereld te staan. Daarmee bedoel ik: vanuit verbinding met jezelf en de ander, vanuit plezier, een open hart, een glimlach op je gezicht. Hieronder vind je misschien iets dat precies goed is voor jouw school of klas. Heb je een andere wens, mail mij dan gerust. 

Zoeken

Filter op dag:

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

254