Heartfulness- opleidingsdag De Kleine Oase

Opleidingsdag rondom heartfulness, waarin je ontdekt en ervaart hoe je kinderen in contact kunt brengen met hun eigen hartenkracht. Dit helpt hen vanuit hun eigen bron van rust, zelfvertrouwen en verbinding met zichzelf in de wereld te staan.

Een dag waarin Vlinder & Slak je leren hoe ‘vlindervleugels’, ‘slakkenkracht’ kinderen helpen in hun kracht te komen. Je krijgt praktische methodieken aangeboden die je direct kunt inzetten in je praktijk voor kinderyoga, kindercoaching of in het onderwijs.

Inhoud van de workshop:

kinderen zijn in deze drukke tijd soms nog maar nauwelijks in contat met hun eigen lichaam en gevoelens. Vooral hooggevoelige kinderen raken dan snel overprikkeld, maar ook andere kinderen kunnen soms maar moeilijk hun 'weg naar hun innelrijke huis' terug vinden. Vlinder en Slak dienen hen als voorbeeld en inspiratie om tot rust te leren komen bij jezelf, vertrouwd te raken met je lichaam, gevoelens en eigenheid. Dit gaat via speelse werkvormen, oefeningen en meditaties die je allemaal meekrijgt in een reader. De thema's zijn: de balans tussen binnen- en buitenwereld, inspanning en ontspanning, maar ook introver- en extrovert zijn en ontdekken hoe je leert doorzetten en vanuit je eigen centrum de wereld in te gaan. 

Je krijgt mee: 

- Fysieke, ademhalings- en visualisatieoefeningen waarmee je kinderen in hartenkracht brengt en terug bij zichzelf gelinked aan Vlinder & Slak. Creatieve werkvormen

- kant en klare kinderyogalessen voor in je praktijk, school of thuis
- creatieve werkvormen om het thema verder uit te diepen en in te zetten

- reader met achtergrondinformatie en inhoud van de workshop en materialen

- extra nog ongepubliceerde verhalen over Vlinder & Slak een daarbij horende kinderyogalessen en aanbevelingen voor in je praktijk

- de unieke en gepatenteerde SLAK-methodiek en VLINDER-wijze (stapsgewijze heartfulness-methode)

Informeer voor data en mail: wendy@centrumdekleineoase.nl

Informatie

Nijkerk -
Wendy Traa