In deze 8-weekse PILOT-training ontdekken kinderen en tieners spelenderwijs en op een gestructureerde manier hoe ze om kunnen gaan met piekeren, faalangst, een vol hoofd of andere symptomen van stress. Deze pilot geef ik in het kader van mijn opleiding om gecertificeerd Aandacht Werkt - mindfulnesstrainer te worden voor kinderen. 

Deze training is ontwikkeld door Eline Snel en staat ook wel bekend onder de titel 'Stilzitten als een kikker', waarmee ze inmiddels over de hele wereld bekendheid heeft gekregen.

De kinderen krijgen een training waarin ze stapsgewijs hun eigen gedachten, gevoelens en gedrag leren herkennen, zodat ze daar meer 'regie' over krijgen en een keuze kunnen maken om bijvoorbeeld mee te gaan in de piekerende-gedachtenstroom, of om een 'kikker' moment in te lassen. Een moment van mindfulness: een bewuste stap naar meer rust in je hoofd en plezier in wat je doet.

De PILOT kun je volgen als je al bij mij kinderyoga/ tieneryoga of coaching volgt en is tegen een sterk gereduceerd tarief, omdat het in het kader van mijn opleiding is. 

Informatie

Fortius Fysiotherapie Nijkerk
Wendy Traa
 DagenDinsdag

PILOT kosten: 40,00 per kind 

8 x training Stilzitten als een kikker

Dinsdagmiddag 16:00- 17:00

Data: 19 en 26 maart, 2 april, 9, 16, 23 april, 14 mei, 21 mei

Locatie: Fortius  Fysiotherapie