YOGA & MINDFULNESS

Ontdek je eigen bron van rust, plezier en hartenkracht!

Voel je van harte welkom om het lesaanbod YOGA & MINDFULNESS te bekijken voor jezelf, je kind(eren) of je school/BSO.

Heb je een vraag? Mail mij gerust via 'contact'.

Een gratis proefles aanvragen kan ook, zie de link.

Wie weet tot ziens bij een van de lessen! 

WENDY

Wij hebben 8 mogelijkheden gevonden

Tiener Yoga

Als tiener kun je (veel) stress ervaren in het dagelijks leven of op zogenaamde ‘piek’-momenten zoals  bij toetsweken of examens. Hoe ga je daarmee om? Wat helpt jou om je hoofd ‘leger’ te krijgen, je ontspannen en happy te voelen? Mindful Flow Tieneryoga is er voor jou om dat te ontdekken en te leren!

THERAPEUTISCHE YOGA

Individuele therapeutische kinder- en tieneryoga is een lichaamsgerichte en creatieve manier om kinderen te helpen zich weer ontspannen, blij en zelfverzekerd te voelen. Het kind of tiener krijgt lessen op maat gemaakt, die direct aansluiten bij zijn/haar behoefte en mogelijkheden.

Een brede aanpak voor:

* lastig in/door slapen

* psychische of fysieke klachten door spanning

* hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid

* overprikkeling en emotie-regulatie

* weinig zelfvertrouwen/ weerbaarheid

I Rest -yoga nidra

Een I Rest- Yoga Nidra-les is een kado voor mensen die echt willen ontspannen op een prettige, toegankelijke manier. I Rest Yoga Nidra is een eenvoudige en wetenschappelijke gefundeerde wijze om je lichaam en geest weer in balans te krijgen.

Het mooie aan I Rest is dat het je innerlijke welzijn vergroot met gevoelens van ontspanning, verbinding en geluk. Je boort als het ware je eigen bron aan van diepe rust: met herinneringen aan vakanties, droom- of wensbeelden creeeër je o.a. een plekje waar je altijd naar terug kan in tijden van onrust en stress. Daardoor ontspan je beter, sneller en dieper. En dat draagt bij aan je gezondheid, weerbaarheid en levensgeluk!

Aanbod School-BSO

Kinderen en volwassenen krijgen meer dan vroeger en in toenemende mate prikkels te verwerken. Veel kinderen hebben daar last van. Dit uit zich in hun gedrag, emotionele welzijn en heeft ook zijn weerslag op leerprestaties.  Om jezelf goed staande te kunnen houden in deze tijd, is het prettig als je in staat bent te ontspannen en vaardigheden kent om ‘een hoofd vol gedachten’ of een lijf vol stress, tot rust te kunnen brengen. Ook is het behulpzaam om te weten hoe je met allerlei emoties, zowel fijne als lastige, om kunt gaan zonder er helemaal door meegesleept te worden of ze te moeten negeren. Hierdoor neemt de automatische reactie op stress af en nemen (zelf)vertrouwen en levensvreugde toe, leerprestaties verbeteren en het algehele welzijn van het kind en ‘de klas’ neemt toe.

Zoeken

Filter op dag:

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

196