Als tiener kun je (veel) stress ervaren in het dagelijks leven of op zogenaamde ‘piek’-momenten zoals  bij toetsweken of examens. Hoe ga je daarmee om? Wat helpt jou om je hoofd ‘leger’ te krijgen, je ontspannen en happy te voelen? Mindful Flow Tieneryoga is er voor jou om dat te ontdekken en te leren!

In deze les ervaar je hoe je spanning los kunt laten, je beter kan concentreren en bijvoorbeeld lekker kunt slapen. Dat doen we door fysieke yoga-oefeningen te combineren met muziek, flows, ademhalingsoefeningen en de ‘Droomreis’: een lange eindontspanning.

Een van mijn specialisaties is de I Rest-methode, die ik onder andere gebruik bij die Droomreis.  I Rest- Yoga Nidra leert je dieper te ontspannen en zo oude spanning op te ruimen. Dat merk je niet alleen die avond als je gaat slapen, maar ook in de tijd daarna. 

Rustmoment in de week

Deze les is een moment in de week dat je even niet hoeft te presteren, maar juist kunt afschakelen, tot rust kunt komen en weer kunt opladen. 
Voor Mindful Flow Tieneryoga  hoef je niet lenig te zijn, het is ook geen 'geloof' en je hoeft ook geen bijzondere kleding aan of apart te eten. Tieneryoga is er als een ‘kleine oase’ in een drukke tijd.

Lesinformatie:

Voor:                   Tieners tussen de 10/11 jaar en 13/14 jaar. 
Dag en Tijdstip:    Elke woensdag van 17.00 tot 18.15
Locatie:               Praktijk De Kleine Oase. 
Tijdens de Coronatijd worden de lessen buiten gegeven   volgens de RIVM richtlijnen. 
Kosten:               72 euro voor een periode van 10 weken, waarin je 8 lessen kunt volgen. 
NB: voor alleenstaande ouders met een minimuminkomen heb ik een aangepast tarief. Mail me even voor informatie hierover.

Informatie

Nijkerk -
Wendy Traa
 DagenWoensdag