Wobbel-Yoga is een enorme hit in de randstad en dat is niet voor niets: het is een nieuwe, nog speelsere vorm van kinderyoga die kinderen helpt te ontladen, hun balans te vinden en zich te concentreren. EEN XL-les is een combinatie van oefeningen op de Wobbel, liedjes, verhalen en creatieve werkvormen, eindontspanning en iets lekkers bij afloop. 

Wobbels zijn prachtige houten planken met een gebogen vorm. Deze vorm zorgt ervoor dat kinderen ritmisch kunnen bewegen en er allerlei 'kunstjes' op kunnen uitvoeren, kunstjes die je ook nog eens helpen bij je evenwicht en ontspanning. Door het schommelen komt het zenuwstelsel extra snel tot rust en wordt de samenwerking tussen de linker- en hersenhelft gestimuleerd. 

Tijdens een Wobbel Yoga les gaan we op avontuur aan de hand van een thema, op en met de Wobbel. Na een opwarming doen we oefeningen (vaak) begeleid door muziek, liedjes en een verhaal. Tot slot gaan we op droomreis en we sluiten af met een creatieve verwerking, iets lekkers te eten en te drinken.

Lesinformatie:

Voor:     kinderen tussen de 5-9 jaar 
Locatie:  Fortius Fysiotherapie in Nijkerk, Rijstegoed 2 en op aanvraag ook bij:

             Yoga Studio Hoevelaken, Drs W. van Royenstraat 1, Hoevelaken

Data:     woensdagmiddag 15.15-16.45 op 11 december 2019

             2020: 8 jan, 5 feb, 4 maart, 8 april, 6 mei, 10 juni, 8 juli 

NB: voor alleenstaande ouders met een minimuminkomen heb ik een aangepast tarief. Mail me even voor informatie hierover.

Voor wobbels, matjes, dekens en kussentjes en iets lekkers te eten en te drinken wordt gezorgd.

Informatie

Fortius Fysiotherapie Nijkerk,Yoga Studio Hoevelaken
Wendy Traa

'Mijn dochter vindt het wobbelen echt geweldig. Dan zegt ze: 'dat geeft zo'n lekker gevoel!'