HeartfulKids Compleet

€ 120,00

Ontdek de kracht van het hart met deze prachtige combinatie van HeartfulKids materialen, voor kinderen tussen de 4-12 jaar. 

Met hartverwarmende & leerzame verhalen, bewegingsoefeningen, hartfocus, mindfulness, creatieve verwerking en yoga nidra. Met deze materialen kun je spelenderwijs kinderen in contact brengen met hun lichaam, eigen wijsheid, gevoelens en emoties en ze leren vanuit een hartelijk bewustzijn in het leven te staan! 

Voor meer zelfvertrouwen, zelfwaardering, rust, ontspanning en veerkracht!

Bespaar 10 euro met door dit complete pakket aan te schaffen, ipv los van elkaar!

Categorie: Boeken & Materialen
Delen:

Het HeartfulKids Pakket bestaat uit:

 • Hartenpakket met prentenboek het Lieve Woorden Doosje. Kids 7-12 jaar

Stapsgewijze heartfulness methode om kinderen hun eigen 'doosje in hun hart' te laten ontdekken door een combinatie van technieken en activiteiten: verhalende vorm, gesprek, creativiteit, yoga, mindfulness, visualisatie en ontspanning. De activiteiten zijn allemaal opeenvolgend en op elkaar afgestemd, je gebruikt alle materialen daarbij.

Het Hartenpakket bestaat uit:

 1. Prentenboek Het Lieve Woorden Doosje,
 2. Kaartenset Hartelijke vaardigheden: stap voor stap, activiteiten om de kwaliteiten van het hart te ontdekken, positief en mindful met emoties om te gaan en zelfvertrouwen te krijgen.
 3. Kaartenset heartfulness: bewegingskaarten gebaseerd op hartfocus, yoga en lichaamswerk, om kinderen te helpen fysiek en emotioneel tot rust te komen
 4. CD met daarop het luisterverhaal en 8 oefeningen die je gebruikt bij de vaardigheidskaartenset om de kracht van je hart te ervaren met visualisaties en ontspanningsoefeningen. 
 5. Houten lieve woorden doosje: om je lieve woorden en herinneringen in te bewaren en heeel mooi te versieren!
 6. Schattenzakje: om de zintuigen te prikkelen en mee op pad te nemen naar je hart
 7. Flesje hartenolie: voor onderlinge kindermassage of een-op-een, met de hand samengesteld, met o.a. rozenolie
 8. Begeleidende gids met daarin tips en achtergrondinformatie: De Wegwijzers
 • Vlinder & Slak pakket: Kids 4-8 jaar

Stapsgewijze  methode om het jonge kind spelenderwijs te verbinden met hun hartelijke hart: dat ze helemaal accepteert zoals ze zijn, ze op weg helpt en aanmoedigt, tot rust  helpt te komen bij zichzelf. Basis zijn de twee verhalen uit het prentenboek, aangevuld met twee verschillende Mindfulness- kaartensets waarmee het kind stap voor stap leert: naar binnen te keren (SLAK) en blijmoedig en veerkrachtig de wereld in te gaan (VLINDER)

Met:

 1. Prentenboek met twee (!) verhalen 'Vlinder & Slak':  hartverwarmende verhalen in omkeer-en ontmoetboek waarin kinderen in twee verhalen (Vlinder vindt een huis en Slak krijgt vleugels) ontdekken dat ze goed zijn zoals ze zijn, tot rust kunnen komen bij zichzelf en veerkacht kunnen voelen om te doen wat ze spannend vinden.
 2. SLAK kaartenset: kaartenset waarbij de letters van de naam van Slak, elke keer een nieuwe stap zijn naar meer rust en verbinding met jezelf. A5 formaat.
 3. VLINDER kaartenset: kaartenset waarbij de letters van Vlinders naam het uitgangspunt zijn om je eerst te verbinden met waar je blij van wordt en dan de moed te hebben om dat te doen, de wijde wereld in te gaan. A5 formaat.
 4. Vingerpopjes om zelf te maken: een Zelfmaakpakketje om Vlinder en Slak van vilt te maken, met duidelijke stap voor stap beschrijving met foto's. Zodat je met Vlinder en Slak het verhaal kunt vertellen!

NB: niet alle materialen van het HeartfulKids pakket staan op de foto, zoals de VLINDER en SLAK kaartensets. Dat komt! 

Adres

 • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

223