Diepe ontspanningsoefening voor kinderen 8-14 jaar

€ 1,99

Als tiener kan het heel fijn zijn om soms even helemaal af te schakelen en tot rust te komen. Vooral als je last hebt van zorgen, gepieker of gevoelens die je veel energie kosten. Maar ook gewoon omdat het fijn is om even helemaal, echt, tot rust te komen. Dat kan met deze ontspanningsoefening voor Tieners met als thema 'Vrede en Vertrouwen'. Gebaseerd op de I Rest methode van dr. Richard Miller.

Categorie: Luister-oefeningen
Delen:

Voor deze ontspanningsoefening kun je op een plek gaan liggen waar je je fijn voelt en even niet gestoord wordt. 

Het is geschikt voor tieners vanaf ongeveer elf jaar tot een jaar of zeventien. 

Duur: 13.34 minuten

Dr. Richard Miller doet al dertig jaar onderzoek naar de effecten en toepassing van de diepe ontspannings- en meditatiemethodiek van Yoga Nidra. Hij heeft deze oude methode onderzocht en zo aangepast dat het voor ons westerse mensen toegankelijk is en los staat van enige vorm van religie/dogma.

Zijn methodiek I Rest wordt inmiddels over de hele wereld ingezet, o.a. bij getraumatiseerde soldaten, maar ook in therapie, school en thuis natuurlijk. De opleiding tot I Rest Teacher heb ik voltooid begin 2019 en ik combineer het met mijn eigen ervaring en kennis uit de hartfocus methodiek en yogacoaching voor kinderen en tieners.

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

198