Half jaar Abonnement KinderYoga & Tieneryoga

€ 144,00

Met dit abonnement kun je een half jaar lang (muv schoolvakanties) yoga-les volgen in de Kleine Oase. Zowel kinderen als tieners kunnen met dit abonnement elke week komen!

Categorie: Yoga leskaarten
Delen:

De lessen volgen de schoolvakanties.

Dit abonnement loopt tot en met de les van 15 februari (kinderen) en 17 februari (tieners), tenzij je later in het seizoen instroomt natuurlijk. Dan betaal je ook voor 18 lessen en eindigt dit na 18 weken vanaf het instap-moment. Mocht je dan nog door willen gaan, maar het seizoen heeft bijv. geen 18 lessen meer te gaan, dan krijg je een factuur voor de (opeenvolgende) weken waarin de lessen nog worden gevolgd.

Voorwaarden:

Als een les onverhoopt niet door kan gaan door ziekte van mij, dan haal ik de les in op een ander moment (woensdagmiddag voor kinderyoga, maandagavond voor de tieners). Mocht er door Corona geen les meer gegeven worden, dan lossen we dat dan op: via Zoom-les of met behoud van lesgeld voor een ander moment. Er wordt geen geld teruggegeven bij niet gevolgde lessen. Bij langdurige ziekte of blessure worden de lessen wel ‘bewaard’ (langdurig is meer dan 2 weken, dus 2 lessen)

Meedoen aan de lessen kinder- en tieneryoga is geheel op eigen risico en De Kleine Oase kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van letsel. Natuurlijk worden de lessen met grote zorg voorbereid en gegeven. Door dit abonnement aan te schaffen ga je akkoord met deze voorwaarden.

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

225