Kadobon voor een avond Echt Ontspannen!

€ 12,00

Met deze kadobon kun je iemand een avondje Echt Ontspannen geven, met Yoga Nidra. Een fijne, laagdrempelige rustoefening ingeleid door enkele eenvoudige yin-yoga oefeningen, een (zelf)massage van voet of hoofd met heerlijke etherische olie. Kortom: een avondje wellness met diepe rust en ontspanning!

Categorie: Yoga leskaarten
Delen:

Met deze kadobon kun je iemand een avond laten meedoen, ze kunnen kiezen uit de data die op de bon staan. Graag de data doorgeven aan Wendy via mail of app: 06-20258008.

De bon kun je zelf downloaden & printen

 

Informatie over de verhoogde lesprijs:

De prijs van de lessen heb ik helaas moeten verhogen, omdat ook ik er niet aan ontkom om een inflatiecorrectie te doen. Gestegen stookkosten, huur en aanschaf van materialen/middelen. Dit doe ik op basis van het CBS inflatiecijfer van vorig jaar. De prijzen zijn afgelopen jaar gestegen met 10,0%. Ik doe er alles aan om de prijsstijging zo laag mogelijk te houden, daarom verhoog ik mijn prijzen met 'slechts'  6,4%.

Zie de download om zelf te kunnen printen.

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

225