Restful Yin Yoga Leskaart 10x 75 min-les

€ 120,00

Elke maandagavond diep tot rust en ontspanning komen en je week goed beginnen, dat kan met deze 10x- leskaart!

Categorie: Yoga leskaarten
Delen:

De lesduur is ruim: 1 uur en een kwartier, om ruimte te maken voor diepe ontspanning met Yoga Nidra (iRest). 

De lessen volgen het schoolvakantierooster, in de vakanties is er dus geen les. 

Natuurlijk kun je ook eerst een proefles doen, reserveer daarvoor via de link bij de beschrijving van de les op deze site. 

Voorwaarden:

Je hebt zelf 12 weken de tijd om de tien lessen te volgen of in in te halen, de leskaart is dus 12 weken geldig (uitgezonderd de schoolvakanties of bijzondere omstandigheden door langdurige ziekte bijv)

Als een les onverhoopt niet door kan gaan doordat ik geen les kan geven, dan halen we de les op een ander moment in of telt niet mee als les.

Meedoen aan de lessen is geheel op eigen risico en De Kleine Oase kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van letsel. Natuurlijk worden de lessen met grote zorg voorbereid en gegeven.

Een leskaart is persoonlijk en is niet overdraagbaar aan iemand anders. 

Door deze leskaart aan te schaffen ga je akkoord met deze voorwaarden.

 

Informatie over de verhoogde lesprijs:

De prijs van de lessen heb ik helaas moeten verhogen, omdat ook ik er niet aan ontkom om een inflatiecorrectie te doen. Gestegen stookkosten, huur en aanschaf van materialen/middelen. Dit doe ik op basis van het CBS inflatiecijfer van vorig jaar. De prijzen zijn afgelopen jaar gestegen met 10,0%. Ik doe er alles aan om de prijsstijging zo laag mogelijk te houden, daarom verhoog ik mijn prijzen met 'slechts'  6,4%.

Maandagavond 20.00-21.15

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

225