Seizoens Abonnement KinderYoga & Tieneryoga

€ 252,00

Met dit abonnement kun je het hele seizoen (muv schoolvakanties) yoga-les volgen in de Kleine Oase. Zowel kinderen als tieners kunnen met dit abonnement elke week komen tot en met de zomervakantie!

Categorie: Yoga leskaarten
Delen:

De lessen volgen de schoolvakanties en vinden plaats in kleine groepjes, met volop aandacht. Je betaalt per les 7 euro (ipv 8 euro bij een half jaar abonnement)

Dit abonnement loopt tot en met de les van 12 juli (kinderen) en 14 juli (tieners)

Voorwaarden:

Als een les onverhoopt niet door kan gaan door ziekte van mij, dan haal ik de les in op een ander moment (woensdagmiddag voor kinderyoga, maandagavond voor de tieners). Mocht er door Corona geen les meer gegeven worden, dan lossen we dat dan op: via Zoom-les of met behoud van lesgeld voor een ander moment. Er wordt geen geld teruggegeven bij niet gevolgde lessen. Bij langdurige ziekte of blessure worden de lessen wel ‘bewaard’ (langdurig is meer dan 2 weken, dus 2 lessen)

Meedoen aan de lessen kinder- en tieneryoga is geheel op eigen risico en De Kleine Oase kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van letsel. Natuurlijk worden de lessen met grote zorg voorbereid en gegeven. Door dit abonnement aan te schaffen ga je akkoord met deze voorwaarden.

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

225