Voor coaches/therapeuten

Vanuit de Kleine Oase in Nijkerk en bij Kind & opleidingscentrum Arterre in Nijmegen verzorg ik opleidingen en trainingen in heartfulness/hartfocus en Stresstreductie en Yoga Nidra voor kids&teens. 

Ontdek het hier zelf en laat je inspireren!

Wij hebben 3 mogelijkheden gevonden

Workshop 'In Balans met Vlinder & Slak'

Een hartverwarmende workshopdag rondom 'Balans': hoe stimuleer je kinderen spelenderwijs om de balans tussen henzelf en de wereld intact te houden of terug te vinden? Wat zijn signalen dat een kind overprikkeld is? En hoe kom je dan terug naar jezelf? Voel je je weer vol vertrouwen en rustig? Of: als je niet durft, of introvert bent, hoe kom je dan 'uit je comfortzone' en in de wereld? Wat geeft je dan vleugels en is behulpzaam?

In deze verrassend praktische en inspirerende workshop krijg je volop tools, achtergrond en ervaringen aangereikt die je kunt inzetten in je eigen praktijk of school. Uitermate geschikt voor kinderyogadocenten, coaches en lichaamsgerichte therapeuten.

Heartful Kids-Hartfocus Opleidingsdag Arterre

Een van de twee opleidingsdagen van de Heartful Kids-Hartfocus Opleiding van Arterre in Nijmegen. Deze lesdag ontdek en ervaar je wat heartfulness kan doen voor kinderen. Vanuit verhaal, hartcoherentie-theorie, oefeningen en activiteiten maak je kennis met de kracht van het hart. Een praktische, inspirerende dag rondom ‘t Lieve Woorden Doosje’ en het Hartenpakket en Vlinder & Slak.

Opleiding Stressreductie & Yoga Nidra

Een 'kleine oase' in de tijd: een moment van diepe, echte ontspanning, dat gun je toch elk kind? Yoga Nidra is een eeuwenoude, beproefde methode om kinderen en tieners te helpen diep tot rust te komen. Zodat ze beter slapen en zich gelukkiger voelen.


Kinderen en tieners ervaren steeds meer en vaker stress. De behoefte aan en noodzaak van een ‘innerlijke oase’, aan een plek waar je diep kunt ontspannen en kunt herstellen, is groot. Specifieke stress-reductie oefeningen en met name Yoga Nidra kan kinderen die innerlijke oase bieden. 

De heilzame werking van Yoga Nidra is breed: door de diepe ontspanning van het hele lichaam en het denken, kan het regeneratieve vermogen van het lichaam aan de slag, kunnen emotionele indrukken worden verwerkt en het zenuwstelsel tot rust komen. Daarnaast helpt Yoga Nidra het kind een positief(ver) zelfbeeld te ontwikkelen en te transformeren op een zachte, veilige en heilzame manier. 

Zoeken

Filter op dag:

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

254