Voor ouders

Als ouders in deze tijd is het soms navigeren door hoge golven en diepe dalen, en soms ook zonder een duidelijk compas. Want hoe doe je dat, kinderen en tieners helpen opgroeien tot verantwoordelijke, vriendelijke en evenwichtige mensen? 

Als coach en moeder van twee tienerdochters weet ik uit ervaring hoe fijn het is om een klankbord te hebben, handvatten te krijgen en ervaringen uit te kunnen wisselen met andere ouders. Daarom organiseer ik zo nu en dan op verzoek van bijv. de Gemeente Nijkerk of op eigen initiatief cursussen en workshops. Voel je welkom en mail gerust als je vragen hebt!

Wendy

Wij hebben 1 mogelijkheid gevonden

Surfing the Waves- online GRATIS cursus

In de korte cursus Surfing the Waves (surfen op de golven) krijg je als ouder op een laagdrempelige en afwisselende manier kennis, ervaring en tips om stress te reguleren en weer ‘grip’ te krijgen op jezelf, je kind en/of de situatie zoals die nu is. Het idee dat je de golven niet kunt veranderen in de zee, maar er wel op kunt leren surfen… is het uitgangspunt van het webinar. Hoe ga je niet kopje onder... en…hoe krabbel je weer op als het je toch even te veel wordt? Hoe neem je weer regie, stel je prioriteiten en zorg je goed voor jezelf zodat je het volhoudt? Wat kan je daarbij helpen? 

Zoeken

Filter op dag:

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

271