Voor ouders

Als ouders in deze tijd is het soms navigeren door hoge golven en diepe dalen, en soms ook zonder een duidelijk compas. Want hoe doe je dat, kinderen en tieners helpen opgroeien tot verantwoordelijke, vriendelijke en evenwichtige mensen? 

Als coach en moeder van twee tienerdochters weet ik uit ervaring hoe fijn het is om een klankbord te hebben, handvatten te krijgen en ervaringen uit te kunnen wisselen met andere ouders.

Daarom kun je bij mij terecht voor coaching, waarin ik je kan inspireren, kennis en ervaring kan laten opdoen. Mijn specialisatie is om ouders te coachen die zelf (veel) stress ervaren en baat hebben bij inzicht, bewustwording, rust en ontspanning. Ouders die open staan voor echte verbinding met hun kind en graag willen ontdekken op welke praktische, ontspannen manier dat kan. Daarbij inspireer ik je graag met (wetenschappelijk onderbouwde) kennis over zelfregulatie, diepe rust en hoe dit helpt in moeitelozer vader of moeder zijn!

Je kunt bij mij ook terecht voor trainingen of workshop, die ik in opdracht van de gemeente Nijkerk organiseer of op eigen initiatief. Daar is de training 'Ontspannen ouders, Blije kinderen' een voorbeeld van. Hierin ontdek en ervaar je hoe je jezelf kunt reguleren qua emoties en stress en zo meer vanuit rust en verbinding vader of moeder kunt zijn. Een toegankelijke, fijne training die voor iedereen open staat, ongeacht leeftijd van het kind, achtergrond of geloofsovertuiging. Want rust en verbinding willen we toch allemaal?!

Neem gerust en vrijblijvend contact met me op!

Wendy

Wij hebben 5 mogelijkheden gevonden

Deep Relax & Rust Meditatie

Diepe rust en ontspanning zijn een kado voor ons lijf, brein en gevoelsleven. Door diep te ontspannen kom je terug bij jezelf. Bij je eigen kracht, behoeften en innerlijkek rust. Ons immuunsysteem heeft baat bij diepe rust, het kan zelfs pas echt op 'aan' gaan als we diep ontspannen. Zou jij graag willen ontdekken en ervaren hoe je dagelijks meer rust, verbinding en vertrouwen kunt ervaren? Meer kalmte? Overzicht? En plezier? Dan is deze training misschien wel helemaal voor jou!
 

Surfing the Waves- online GRATIS cursus

In de korte cursus Surfing the Waves (surfen op de golven) krijg je als ouder op een laagdrempelige en afwisselende manier kennis, ervaring en tips om stress te reguleren en weer ‘grip’ te krijgen op jezelf, je kind en/of de situatie zoals die nu is. Het idee dat je de golven niet kunt veranderen in de zee, maar er wel op kunt leren surfen… is het uitgangspunt van het webinar. Hoe ga je niet kopje onder... en…hoe krabbel je weer op als het je toch even te veel wordt? Hoe neem je weer regie, stel je prioriteiten en zorg je goed voor jezelf zodat je het volhoudt? Wat kan je daarbij helpen? 

Gentle Yoga Volwassenen

Wekelijks een moment om je eigen bron van rust, ontspanning en energie te vullen, hoe fijn zou dat zijn? In deze yoga-les voor volwassenen staan je eigen mogelijkheden en dat wat jouw lijf nodig heeft in het moment, centraal. Geen ingewikkelde houdingen, wel leren afstemmen op jezelf: mindful en vanuit verbinding bewegen.

Training Ontspannen Ouders

In onze huidige samenleving is het soms, en vaker meestal, een hele klus om een ontspannen ouder te kunnen zijn. De ouder die je graag wilt zijn staat ver af van de stress die je kan voelen, frustratie die je kan overmannen of verdriet en twijfels. Als ouder 'geef' je vooral aan je kind: tijd, aandacht, hulp. Maar wie geeft jou de tijd en ruimte om te herstellen? Je compas nog eens scherp te stellen tussen wat belangrijk is en wat niet? Wil je graag ervaren en ontdekken hoe je relaxter in je vel kan zitten, een ontspannen ouder kan zijn voor je kind? Zodat rust, verbinding en vertrouwen weer hand in hand gaan? Dan is deze training iets voor jou!

Sound Healing Journey

Een bijzondere en diep ontspannende ervaring! 

Een Sound Journey met Mafalda brengt je in een diepe staat van rust, waardoor je lichaam en geest kunnen herstellen en blokkades kunnen worden opgelost. De mooie klanken van kalimba, klankschalen, drum en bijv. een koshi, zorgen voor een veilig, geborgen gevoel waarin je als het ware in een 'warm bad' zakt van klanken.

Zoeken

Filter op dag:

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

271