• bg-slider-home-classic
  De kleine oase
  Teacher Training on location & Livestream 14 & 15 may 2022
  Sound Healing & Ancient Practices
  in working with children & teens to reconnect and heal
 • bg-slider-home-classic
  De kleine oase
  Welkom bij de Kleine Oase
  Voluit leven vanuit rust
  Voor kinderen & tieners & volwassenen
 • bg-slider-home-classic
  De kleine oase
  Teacher Training on location & livestream
  Sound Healing & Ancient Practices
  in working with children & teenagers
 • bg-slider-home-classic
  De kleine oase
  Opleiding voor professionals
  Yoga Nidra Kids & Teens
  Leren hoe je diep ontspant, herstelt en heelt

Training en opleiding voor professionals

Vanuit de Kleine Oase in Nijkerk en bij Kind & opleidingscentrum Arterre in Nijmegen verzorg ik opleidingen en trainingen voor professionals. Op dit moment geef ik twee opleidingen bij Arterre, maar er staan meer trainingen en workshops op het programma, dus houd mijn site in de gaten ; )

Holistische Yoga Nidra Kids & Teens: Een vierdaagse opleiding waarin je leert, ervaart en kennis opdoet wat diepe ontspannings- en rustmeditaties kunnen doen voor kinderen en tieners. Gebaseerd en geïnspireerd op IRest Yoga Nidra, ontwikkeld door Richard Miller. Meer informatie vind je hier: Opleiding Yoga Nidra Kids & Teens

Heartfulness & hartfocus: hierin verzorg ik een dagprogramma in de 2- tot 4-daagse opleiding, waarin ik professionals inspireer met de inzet van heartfulness-technieken, oefeningen, verhalen en activiteiten. Centraal staan het Lieve Woorden Doosje als metafoor voor ons hart (en alle mooie dingen die daar liggen opgeslagen) en Vlinder & Slak, de verhalen van de twee vrienden die elkaar leren tot rust te komen bij zichzelf EN de wijde wereld in te gaan vanuit moed en vertrouwen. Meer informatie vind je hier: Opleiding Heartfullness

Wij hebben 4 mogelijkheden gevonden

Opleiding Yoga Nidra Kids & Teens

Een 'kleine oase' in de tijd: een moment van diepe, echte ontspanning, dat gun je toch elk kind? Yoga Nidra is een eeuwenoude, beproefde methode om kinderen en tieners te helpen diep tot rust te komen. Zodat ze beter slapen en zich gelukkiger voelen.


Kinderen en tieners ervaren steeds meer en vaker stress. De behoefte aan en noodzaak van een ‘innerlijke oase’, aan een plek waar je diep kunt ontspannen en kunt herstellen, is groot. Specifieke stress-reductie oefeningen en met name Yoga Nidra kan kinderen die innerlijke oase bieden. 

De heilzame werking van Yoga Nidra is breed: door de diepe ontspanning van het hele lichaam en het denken, kan het regeneratieve vermogen van het lichaam aan de slag, kunnen emotionele indrukken worden verwerkt en het zenuwstelsel tot rust komen. Daarnaast helpt Yoga Nidra het kind een positief(ver) zelfbeeld te ontwikkelen en te transformeren op een zachte, veilige en heilzame manier. 

Teacher Training Sound Healing & Ancient Practices & Wisdom in working with children and teenagers

"Learn the music of your Soul and you will never get lost”

This two-day training will bring you unique tools to apply in your classes or individual therapy. The tools will help heal and support your students, whether they are children or teenagers. These tools are techniques rescued from ancient wisdom of indigenous people people in Africa, Australia and Asia and adapted by me, so you can introduce and use them in your work with children and teenagers of this time and age.

With these unique tools you create:

 • A more profound relationship and trust with your group/ the child
 • A safe place in which they can heal and reconnect with themselves
 • Emotional, physical and mental healing as they are able to unlock their blockages of limitations
 • A reconnection from children/teenagers with their own true nature and nature in itself

Training on Location or via Livestream

Sound Healing Journey

Een bijzondere en diep ontspannende ervaring! 

Een Sound Journey met Mafalda brengt je in een diepe staat van rust, waardoor je lichaam en geest kunnen herstellen en blokkades kunnen worden opgelost. De mooie klanken van kalimba, klankschalen, drum en bijv. een koshi, zorgen voor een veilig, geborgen gevoel waarin je als het ware in een 'warm bad' zakt van klanken.

Zoeken

Filter op dag:

Adres

 • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

254