Cocoon Yoga is precies dat momentje wat je vaak zo graag wilt, maar erbij in schiet: een moment van echt verbinden, samen spelen, ontdekken en... ontspannen. In dit uur ga je samen met je kind, mij als docent en de andere ouders en kleuters op 'avontuur', meestal op basis van een heerlijk verhaal en prentenboek.

Samen bewegen, ademen, luisteren naar een verhaal, een onderlinge ouder-kindmassage en heerlijke essentiële oliën maken deze Cocoon Yoga wat het zou moeten zijn: een moment van 'cocooning' met je kind!

 

 

Elke Cocoon Yoga les is vol van plezier en rust. We wisselen bewegen, rusten, spelen en verbinden met elkaar af. Soms stappen we ook op de Wobbel, of we gebruiken dekens om mee te wiegen, ballen of linten om mee te spelen. We sluiten altijd af met een Cocoon Droomreis, waarbij kind & ouder samen tot rust komen.


Voor ouders en kinderen tussen de 4-6  jaar

Zaterdagochtend 9.30-10.30, data volgend schooljaar volgen nog.

Locatie: Nijkerk, Venestraat 37B, De Kleine Oase

Kosten per losse les 20,00 per koppel.

Docent is Wendy Traa, voorheen leerkracht basisonderwijs, maar nu al meer dan 15 jaar therapeutisch) yogadocent, mindfulnesstrainer, opleider & kinderboekenschrijfster,

Voorwaarden:

Lessen gaan door bij voldoende aanmeldingen

Leskaart gekocht is ook komen.

Als de les niet doorgaat, krijg je natuurlijk je geld terug!

                               

Informatie

Nijkerk -
Wendy Traa
 DagenZaterdag

Lesdata voor volgend schooljaar volgen nog

Lestijd: zaterdagen 9.30-10.30

'Ik vind het waardevol om dit met mijn dochter te doen: aandacht voor elkaar, samen bewegen en ontspannen in een ongedwongen  sfeer. Wendy straalt positieve energie uit, het is fijn om er te zijn!' (Daphne, moeder)

"Cocoon Yoga brengt je dichter bij elkaar!"