Ouder & Kind Yoga is precies dat momentje wat je vaak zo graag wilt, maar erbij in schiet: een moment van echt verbinden, samen spelen, ontdekken en... ontspannen. In deze 75 minuten les ga je samen met je kind, mij als docent en de andere ouders en kinderen op 'avontuur', waarbij je lijf, hart en handen samenwerken om tot ontspanning te komen.

Samen bewegen, ademen, luisteren naar een verhaal, een onderlinge ouder-kindmassage en heerlijke essentiële oliën maken deze les wat het zou moeten zijn: een moment van 'cocooning' met je kind! Omdat Wij-Tijd ertoe doet!

 

 

Elke les is vol van plezier en rust. We wisselen bewegen, rusten, spelen en verbinden met elkaar af. Soms stappen we ook op de Wobbel, of we gebruiken dekens om mee te wiegen, ballen of linten om mee te spelen. We sluiten altijd af met een Wij-tijd Droomreis, waarbij kind & ouder samen tot rust komen.


Voor ouders en kinderen tussen de 6-10 jaar

Zaterdagochtend tussen 11.30-12.30

Data voor volgend schooljaar volgen.

 

Locatie: Nijkerk, Venestraat 37B, De Kleine Oase

Kosten per losse les van 1 uur: 20,00 per koppel. 

Docent is Wendy Traa, voorheen leerkracht basisonderwijs, maar nu al meer dan 15 jaar therapeutische (kinder)yogadocent,  kinderboekenschrijfster,  mindfulnesstrainer en opleider

Voorwaarden:

Lessen gaan door bij voldoende aanmeldingen. Een betaalde les is een plek die je speciaal voor jullie reserveert en is voor die dag geldig. 

 

                               

Informatie

Nijkerk -
Wendy Traa
 DagenZaterdag

 

'Ik vind het waardevol om dit met mijn dochter te doen: aandacht voor elkaar, samen bewegen en ontspannen in een ongedwongen  sfeer. Wendy straalt positieve energie uit, het is fijn om er te zijn!' (Daphne, moeder)

 

"Wij-Tijd Yoga brengt je dichter bij elkaar!"