Als tiener kun je (veel) stress ervaren in het dagelijks leven of op zogenaamde ‘piek’-momenten zoals  bij toetsweken of examens. Hoe ga je daarmee om? Wat helpt jou om je hoofd ‘leger’ te krijgen, je ontspannen en happy te voelen? Mindful Flow Tieneryoga is er voor jou om dat te ontdekken en te leren!

Jouw mat, jouw tijd, jouw Oase!

In deze les ervaar je hoe je spanning los kunt laten, je beter kunt concentreren en bijvoorbeeld lekker kunt slapen. Dat doen we door fysieke yoga-oefeningen te combineren met muziek, flows (yoga oefeningen die ritmisch achter elkaar worden gedaan, als een dans) ademhalingsoefeningen en de ‘Droomreis’: een lange eindontspanning, aangevuld met een korte voetmassage en het gebruik van essentiële olie.

Een van mijn specialisaties is de I Rest-methode, die ik onder andere gebruik bij de eindontspanning.  I Rest- Yoga Nidra leert je dieper te ontspannen, echt diep tot rust te komen en zo opgebouwde spanning kwijt te raken. Je lichaam, denken, voelen en zenuwstelsel kunnen er daarna weer tegenaan. Dat merk je niet alleen die avond als je gaat slapen, maar ook de dagen erna!

Rustmoment 

Deze les is een moment in de week dat je even niet hoeft te presteren, maar juist kunt afschakelen, echt (!) tot rust kunt komen en weer kunt opladen. 
Voor Mindful Flow Tieneryoga  hoef je niet lenig te zijn, het is ook geen 'geloof' en je hoeft ook geen bijzondere kleding aan of apart te eten. Tieneryoga is er als een ‘kleine oase’ in een drukke tijd.

Lesinformatie:

Voor:                   Tieners tussen de 10/11 jaar en 16 jaar
Dag en Tijdstip:   Maandagavond, 18.30-19.45
Locatie:               Praktijk De Kleine Oase, centrum Nijkerk
Kosten:               Leskaart voor 10 lessen (in twaalf weken te gebruiken)

 

Koop in de OaseWinkel je leskaart!

Informatie

Nijkerk -
Wendy Traa
 DagenMaandag

Jouw Mat, jouw Tijd, jouw Oase!

Maandag 18.30-19.45