Restful FLOW Yoga -nieuwe data volgen-

Restful FLOW Yoga is een zachte vorm van Yoga en Rustmeditatie, waarin je -vaak op muziek- vloeiende bewegingen maakt en soms ook een houding langer vasthoudt. De les sluit af met een zalige, lange eindontspanning geïnspireerd op i est Yoga Nidra.

 Geef jezelf elke week een moment echte rust in de Kleine Oase van Nijkerk!

Op dit moment geeft Wendy GEEN les hierin, nieuwe data volgen.

Deze les is een combinatie van:

* Een zachte, vloeiende opwarming, vaak op muziek

* Ademoefeningen om brein, organen en zenuwstelsel te helpen ontspannen en ontladen van (dagelijkse) stress en toxines

* Yoga houdingen die elkaar wat vlotter opvolgen en vloeiend in elkaar overgaan, waarbij je ademritme en je beweging op elkaar afgestemd worden. Dit heeft diepere focus en ontspanning tot gevolg. Het is geen moeilijke les en je hoeft er niet al soepel voor te zijn (!). Je hebt altijd de mogelijkheid om het op je eigen manier en tempo te doen. 

* Aan het einde van de les doen we enkele verstilde oefeningen, als voorbereiding op de Yoga Nidra.

* Diepe Rustmeditatie geïnspireerd op iRest Yoga Nidra. Dit is een wetenschappelijk onderbouwd en stapsgewijze ontspanningsmethode waarin je diepe innerlijke rust kunt ervaren. Meer informatie over iRest volgt nog op deze site, voor nu kun je info vinden op: www.irest.org

Tijdens de les gebruik ik ook graag essentiële olie, klanken van instrumenten die ontspannen

 

De Kleine Oase: sfeervol, warm en groot genoeg voor een groep, maar klein genoeg om fijn te zijn!

Docent: Wendy Traa.

Wendy geeft toegankelijke, open yogalessen waarin iedereen zich thuis kan voelen en tot rust kan komen. Haar missie is om volwassenen, kinderen en tieners weer thuis te laten komen in de 'Oase' in zichzelf; daar waar het altijd ruim en vredig voelt. Ze is opgeleid in therapeutische yoga, kinder- en tieneryoga en YinYoga (opleiding nog gaande) en is Level 2 docent iRest. Wendy leidt daarnaast andere (kinder)yogadocenten op in Yoga Nidra en diepe ontspanning voor kinderen/tieners en Heartfulness (Bij Arterre in Nijmegen).

Informatie

Nijkerk -
Wendy Traa
 DagenWoensdag

Nieuwe data volgen voor 2024/2025

Beweeg, Rust en Ontspan

Jouw Tijd, Jouw Oase