Diepe ontspanning en rust, wat hebben we dat nodig en wat nemen we er vaak (te) weinig tijd voor...!

Met deze toegankelijke, maar ook diep ontspannende les in zachte, functionele Yin Yoga en iRest Yoga Nidra, geef je je lijf, denken en voelen de kans om spanning los te laten en weer in harmonie te komen. Geef jezelf elke week een moment rust in de Kleine Oase van Nijkerk. 

Deze les is een combinatie van:

* een zachte, vloeiende opwarming, vaak op muziek

* ademoefeningen om brein, organen en zenuwstelsel te helpen ontspannen en ontladen van (dagelijkse) stress en toxines

* Yin-Yoga houdingen. Dit zijn zachtere yoga-houdingen die je langer vasthoudt, zodat ook het bindweefsel ontspant en het zenuwstelsel kan ontladen. 

 

* Tijdens de les gebruik ik regelmatig essentiële olie, klanken van instrumenten die ontspannen

 

Kenmerkend voor Wenyd's lessen is de warme en tegelijkertijd functionele toepassing van de yoga. Je ontdekt met haar hulp op welke manier de houding voor jou kan werken, in plaats van dat je de houding van de docent probeert aan te nemen. Want elk lichaam is anders en heeft zijn eigen mogelijkheden en manieren om tot ontspanning te komen. 

 

Wendy geeft toegankelijke, open yogalessen waarin iedereen zich thuis kan voelen en tot rust kan komen. Haar missie is om volwassenen, kinderen en tieners weer thuis te laten komen in de 'Oase' in zichzelf; daar waar het altijd ruim en vredig voelt. Ze is opgeleid in therapeutische yoga, kinder- en tieneryoga en gecertificeerd Functional Yin Yoga-docent en is Level 2 docent iRest Yoga Nidra.

 

De Kleine Oase: sfeervol, warm en groot genoeg voor een groep, maar klein genoeg om fijn te zijn!

Informatie

Nijkerk -
Wendy Traa
 DagenMaandag

Elke maandagavond 20.00 - 21.15

Beweeg, Rust en Ontspan

Jouw Tijd, Jouw Oase