Een Sound Journey met Mafalda brengt je in een diepe staat van rust, waardoor je lichaam en geest kunnen herstellen en blokkades kunnen worden opgelost. De mooie klanken van kalimba, klankschalen, drum en bijv. een koshi, zorgen voor een veilig, geborgen gevoel waarin je als het ware in een 'warm bad' zakt van klanken. Een anderhalf uur durende totaal-ontspan en release ervaring zo net aan het begin van de lente!

Mafalda is deze week weer in Nederland en verzorgt deze 'Sound Healing Journeys' nu voor het tweede jaar in De Kleine Oase. 

Ze is een begaafd Sound Healer en heeft een eigen praktijk waarin ze klanken als therapie inzet in groepen individueel. Ze geeft ook opleidingen in Sound Healing, waaronder in de Kleine Oase voor iedereen die met kinderen & tieners werkt en leeft. Maphalda komt uit Portugal en is vooral ook een hele warme, lieve en wijze vrouw, die precies weet wat mensen nodig hebben om te helen. Dus kom en ervaar het zelf!

Je hoeft geen Engels te kunnen, Wendy van de Kleine Oase is erbij om te vertalen waar nodig en verder is het vooral:  lekker gaan liggen onder een warme deken, je ogen sluiten en genieten!

Informatie

Nijkerk -
Maphalda Rodrigues
 DagenVrijdag

Woensdagavond 31 maart 2023

Aanvang 19.15 met thee

Start 19.30-21.00 ongeveer

Locatie: De Kleine Oase, Venestraat 37-B Nijkerk