Als docent kinder/tiener-yoga/meditatie, is het belangrijk en behulpzaam om met collega's samen diepe rust te ervaren EN ervaringen uit te wisselen, zodat je je 'gevoed' blijft voelen en geïnspireerd. Elke maand komen we online samen voor een uur Rustmeditatie & Inspiratie.

We werken vanuit een thema en er is plek voor uitwisseling van ervaringen en mogelijkheid tot het stellen van vragen. De groep is bedoeld voor mensen die al meditatie (yoga nidra, mindfulness, inquiry) geven aan kinderen en tieners en die het fijn vinden zelf ook 'gevoed' te worden en vooral ook om uit te wisselen met collega's!

De groep is ontstaan vanuit een gedeelde behoefte én mijn ervaring als opleider om verbinding te (blijven) houden met elkaar, omdat je in de praktijk van lesgeven soms best wat up to date inspiratie en input kan gebruiken. Daarnaast kunnen we op die manier kennis en ervaring van dit vak verdiepen en vergroten met elkaar. Zo doe je extra ervaring op en kun je feedback vragen of krijgen als je dat wilt. 

De sessies worden geleid door Wendy, ervaren kinder/tieneryoga(nidra en meditatie) docent en opleider Restful kids & teens (voorheen opleider bij Arterre).  

 

In 't kort:

  • Elke sessie wordt opgenomen en de audio-opnames van de meditaties worden gedeeld via app en mail, zodat je ze later nog kan beluisteren en/of zien.
  • Inbreng met eigen vragen, ervaringen of nidra's is van harte welkom en maakt de community levend!
  • Elke maand heeft een eigen thema, die vooraf wordt gedeeld in de groep.
  • Er is voor de mensen die dat willen een What's app groep om ook op die manier verbonden te zijn en elkaar te kunnen inspireren!

 

Praktisch:

  • Maandelijks op dinsdagavond 20.30-21.30 
  • Data: 23 januari, 27 februari, 19 maart, 16 april, 14 mei en 11 juni 2024
  • Via ZOOM (link krijg je gemaild)
  • Kosten: de community sessies probeer ik zo laagdrempelig mogelijk te houden en kosten 5 euro per keer. Je betaalt per half jaar, zodat ik weinig administratieve tijd kwijt ben.

Informatie

Online
Wendy Traa

Groei Samen, inspireer elkaar!

Online

Voor docenten kinder & tieneryoga & meditatie