Yoga voor Volwassenen

Wij hebben 4 mogelijkheden gevonden

Restful Yin Yoga

Diepe ontspanning en rust, wat hebben we dat nodig en wat nemen we er vaak (te) weinig tijd voor...!

Met deze toegankelijke, maar ook diep ontspannende les in zachte, functionele Yin Yoga en iRest Yoga Nidra, geef je je lijf, denken en voelen de kans om spanning los te laten en weer in harmonie te komen. Geef jezelf elke week een moment rust in de Kleine Oase van Nijkerk. 

Restful FLOW Yoga

Restful FLOW Yoga is een zachte vorm van Yoga en Rustmeditatie, waarin je -vaak op muziek- vloeiende bewegingen maakt en soms ook een houding langer vasthoudt. De les sluit af met een zalige, lange eindontspanning geïnspireerd op i est Yoga Nidra.

 Geef jezelf elke week een moment echte rust in de Kleine Oase van Nijkerk!

Op dit moment geeft Wendy GEEN les hierin, nieuwe data volgen.

Yoga Nidra Rustmeditatie

Een heerlijke 'wellbeing'les waarin de focus ligt op diepe rust, stilte en ontspanning. In een warme, zachte omgeving ontlaad je de eerste laag stress door enkele Yin-Yoga houdingen, eenvoudige ademoefeningen en etherische olie, om daarna in  een lange Yoga Nidra (=stapsgewijze meditatie) diep te ontspannen. Deze vorm is gebaseerd op de iRest-methode, die o.a. ook gebruikt wordt in het Amerikaanse leger voor getraumatiseerde soldaten. Een veilige, niet aan religie verbonden methode die elk mens tot diepe rust, inzicht en ontspanning kan brengen. Mijn persoonlijke 'oplaadpunt' van (bijna) elke dag!
 

Mid Winter Restful Yoga

Een hele ochtend om diep tot rust te komen bij jezelf en het jaar te laten bezinken. Op dit kantelpunt in de winter, waar de zonkracht dag voor dag voelbaarder wordt richting de lente, is het een geschenk om echt de tijd te nemen voor jezelf. Om uit de drukte te stappen, in de warme stilte, met jezelf te zijn.

Deze les wordt verschoven naar 2023, nieuwe datum volgt. 

Zoeken

Filter op dag:

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

292