Een 'kleine oase' in de tijd: een moment van diepe, echte ontspanning, dat gun je toch elk kind? Yoga Nidra is een eeuwenoude, beproefde methode om kinderen en tieners te helpen diep tot rust te komen. Zodat ze beter slapen en zich gelukkiger voelen.


Kinderen en tieners ervaren steeds meer en vaker stress. De behoefte aan en noodzaak van een ‘innerlijke oase’, aan een plek waar je diep kunt ontspannen en kunt herstellen, is groot. Specifieke stress-reductie oefeningen en met name Yoga Nidra kan kinderen die innerlijke oase bieden. 

De heilzame werking van Yoga Nidra is breed: door de diepe ontspanning van het hele lichaam en het denken, kan het regeneratieve vermogen van het lichaam aan de slag, kunnen emotionele indrukken worden verwerkt en het zenuwstelsel tot rust komen. Daarnaast helpt Yoga Nidra het kind een positief(ver) zelfbeeld te ontwikkelen en te transformeren op een zachte, veilige en heilzame manier. 

 

 

De opleiding:

 

De vierdaagse opleiding die ik de afgelopen jaren gegeven heb bij Arterre in Nijmegen was geweldig om te doen. Ik heb tientallen docenten mogen opleiden en heb daar enorm van genoten. Op dit moment werk ik aan nieuw materiaal en een nieuwe vorm om de opleiding in mijn eigen Kleine Oase te kunnen geven.

 

Enkele reacties van cursisten:

"Een opleiding volgen bij Wendy voelt ook als een moment van ontspanning voor jezelf. Haar warme persoonlijkheid, prachtige ruimte en relaxte manier van lesgeven maken dat de lesdagen in een fijne flow voorbij vliegen!"

 

"Ik heb de opleiding Yoga Nidra Kids & Teens gevolgd bij Wendy. De vier lesdagen heb ik ervaren als een heerlijke onderdompeling in Yoga Nidra. In een kleine groepssetting hebben we zelf veel Yoga Nidra beoefend en enorm veel van Wendy haar kennis en kunde geleerd. Ze maakt de lesdagen afwisselend en interactief, er is ruimte voor eigen vragen en inbreng, maar ze volgt ook een duidelijk programma. Ook hebben we veel met elkaar geoefend in het geven van Yoga Nidra's. Dankzij Wendy haar prettige manier lesgeven, waardevolle feedback en fijne setting die ze weet neer te zetten, voelde ik me na de opleiding klaar om verder zelf aan de slag te gaan met het ontwikkelen en geven van Yoga Nidra's!"

 

"Heel erg bedankt alvast voor de ontzettend mooie training en de manier waarop jij dit overbrengt! Voor mij gaat dat direct naar het hart, waarmee het voor mij meteen een zuivere klik geeft! Dank je wel!"

 

 

Blijf op de hoogte!

 

Wil je in de toekomst misschien meedoen aan de opleiding Restful Kids & Teens? Neem dan contact op en/of schrijf je in op de nieuwsbrief, zodat je erbij kunt zijn zodra het start.

 

 

 

Informatie

Nijkerk -
Wendy Traa

Nieuwe data volgen