Voor volwassenen

Als ouders in deze tijd is het soms navigeren door hoge golven en diepe dalen, en soms ook zonder een duidelijk compas. Want hoe doe je dat, kinderen en tieners helpen opgroeien tot verantwoordelijke, vriendelijke en evenwichtige mensen? 

Als coach en moeder van twee tienerdochters weet ik uit ervaring hoe fijn het is om een klankbord te hebben, handvatten te krijgen en ervaringen uit te kunnen wisselen met andere ouders.

Daarom kun je bij mij terecht voor coaching, waarin ik je kan inspireren, kennis en ervaring kan laten opdoen. Mijn specialisatie is om ouders te coachen die zelf (veel) stress ervaren en baat hebben bij inzicht, bewustwording, rust en ontspanning. Ouders die open staan voor echte verbinding met hun kind en graag willen ontdekken op welke praktische, ontspannen manier dat kan. Daarbij inspireer ik je graag met (wetenschappelijk onderbouwde) kennis over zelfregulatie, diepe rust en hoe dit helpt in moeitelozer vader of moeder zijn!

Je kunt bij mij ook terecht voor trainingen of workshop, die ik in opdracht van de gemeente Nijkerk organiseer of op eigen initiatief. Daar is de training 'Ontspannen ouders, Blije kinderen' een voorbeeld van. Hierin ontdek en ervaar je hoe je jezelf kunt reguleren qua emoties en stress en zo meer vanuit rust en verbinding vader of moeder kunt zijn. Een toegankelijke, fijne training die voor iedereen open staat, ongeacht leeftijd van het kind, achtergrond of geloofsovertuiging. Want rust en verbinding willen we toch allemaal?!

Neem gerust en vrijblijvend contact met me op!

Wendy

Wij hebben 0 mogelijkheden gevonden

Zoeken

Filter op dag:

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

271