Tieneryoga 10-lessen kaart

€ 100,00

Elke maandagavond een heerlijke Tieneryoga Mindful Flow les, hoe fijn is dat? Met deze kaart kun je 10 lessen volgen in een periode van 12 weken (vakanties uitgezonderd)

Categorie: Yoga leskaarten
Delen:

Informatie over de verhoogde lesprijs:

De prijs van de lessen heb ik helaas moeten verhogen, omdat ook ik er niet aan ontkom om een inflatiecorrectie te doen. Gestegen stookkosten, huur en aanschaf van materialen/middelen. Dit doe ik op basis van het CBS inflatiecijfer van vorig jaar. De prijzen zijn afgelopen jaar gestegen met 10,0%. Ik doe er alles aan om de prijsstijging zo laag mogelijk te houden, daarom verhoog ik mijn prijzen met 'slechts'  6,4%.

 

Voorwaarden:

Je hebt zelf 12 weken de tijd om de tien lessen te volgen of in in te halen, de leskaart is dus 12 weken geldig (uitgezonderd de schoolvakanties)

Als een les onverhoopt niet door kan gaan doordat ik geen les kan geven, dan halen we de les op een ander moment in of telt niet mee als les.

 

Meedoen aan de lessen kinder- en tieneryoga is geheel op eigen risico en De Kleine Oase kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van letsel. Natuurlijk worden de lessen met grote zorg voorbereid en gegeven.

 

De leskaart is persoonlijk en niet overdraagbaar.

 

Door dit abonnement aan te schaffen ga je akkoord met deze voorwaarden.

Maandag 18.30-19.45

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

225