Yoga Nidra 'Vlindertijd'

€ 1,99

Het is fijn om andere mensen en kinderen te kunnen helpen, te kunnen steunen. Soms is het lastig om je zorg voor iemand om te zetten in iets positiefs en juist daarom is deze Yoga Nidra gemaakt. Voor kinderen kan het enorm goed doen om toch 'iets' te kunnen doen voor vriendjes, vriendinnetjes of andere kinderen die het moeilijk hebben. Met deze ontspannende yoga-nidra oefening kan dat!

Want hiermee stuur je in gedachten een vlinder naar een kind dat hetmoeilijk heeft: een vlinder met een wens voor hem of haar. Een vlinder die het andere kind blij kan maken, moed kan geven of zomaar opeens een vredig gevoel. Want ook al kunnen we het niet zien, we zijn toch verbonden met elkaar. Dat kun je wel voelen. Deze oefening helpt daarbij: om te voelen dat je een ander kunt helpen en nabij kunt zijn, ook als de ander ver weg is. 

Categorie: Yoga Nidra Audio
Delen:

Met deze oefening stuur je in gedachten een vlinder naar een kind dat het nu moeilijk heeft: een vlinder met een wens voor hem of haar. Een vlinder die het andere kind blij kan maken, moed kan geven of zomaar opeens een vredig gevoel. Want ook al kunnen we het niet zien, we zijn toch verbonden met elkaar. Dat kun je wel voelen. Deze oefening helpt daarbij: om te voelen dat je een ander kunt helpen en nabij kunt zijn, ook als de ander ver weg is. 

Tips:

- leg potloden en papier klaar om na de oefening te tekenen: de vlinder (van deze site, of zelf bedachte) of een andere tekening

- zorg dat je even niet gestoord wordt en neem er de tijd voor

- laat je kind weten dat alles wat het denkt en voelt goed is: alleen al luisteren naar de oefening zal behulpzaam zijn, al is het maar voor jezelf!

- Na de oefening en het tekenen, kun je je vlinder voor het raam hangen en er de tekst bij schrijven: Ik denk aan je! Een Vlindergroet voor elk kind dat het nu moeilijk heeft! Je kunt je vlinder ook fotograferen en opsturen (mailen/app) naar het kind aan wie je dacht.

Veel plezier!

Adres

  • Centrum De Kleine Oase is onderdeel van De Open Plek BV. Kamer van Koophandel: 54100011 +31(0)6 202 580 08 info@centrumdekleineoase.nl
Adonia beroepsorganisatie

Recent nieuws

Nieuwsbrief

Wil je Inspiratie- en DoePost ontvangen? Meld je dan hier aan.

198